Down The Rabbit Hole: Wat blijft is de ravage

Ewijk - Down The Rabbit Hole is afgelopen. De laatste campinggangers zijn maandag vertrokken. Een groot deel van het terrein ziet eruit alsof het in allerijl is ontruimd, maar het blijkt anders. De festivalgangers hebben massaal hun tenten en spullen laten liggen, vermoedelijk omdat de spullen modderig waren.

Zover het oog over de camping reikt ligt het bezaaid met achtergelaten spullen van de festivalgangers. Tussen de werklieden en achtergelaten tenten zijn twee jongens uit de buurt te vinden. "We waren vroeg uit van school en gaan eens kijken of er nog een mooie tent tussen zit. Die blauwe daarachter is nog best een goede."

Voordat ze hun buit mee kunnen nemen komt er, tot groot ongenoegen van beide jongens, een beveiliger aan op de motor, die de heren het weiland af stuurt. "We zijn hier nog aan het werk, het is te gevaarlijk en niet de bedoeling dat er hier dan rondgelopen wordt," aldus de beveiliger

Met man en macht wordt gewerkt om de De Groene Heuvels en de weilanden, waar het twee dagen terug nog gevuld was met festivalgangers, weer begaanbaar te maken. Naar verwachting duurt dit nog enkele dagen.

En de jongens? Die zullen voor hun tent toch naar de winkel toe moeten.