De kranten van afgelopen week...

26-02-2015 - Een grote brand in een seniorenflat en de vinding van het stoffelijk overschot van de vermiste Mariska Peters hielden het nieuws, en mij, de afgelopen week bezig.

Ook mij hield het bezig. Van de brand in de seniorenflat, die door de brandweer werd opgeschaald naar ''Compagniebrand GRIP 3,'' verschenen beelden van mij in De Telegraaf, De Gelderlander, het ANP en op de Dailymail. Ook de vinding van het stoffelijk overschot haalde de kranten. Beelden van mij verschenen meermaals in Dagblad De Gelderlander. Een kleine impressie van de kranten valt hieronder te bekijken.

Vooral de brand in de flat aan de O.C. Huismanstraat heeft indruk op mij gemaakt. De hoeveelheid ingezet brandweermaterieel, in combinatie met de grote hoeveelheid slachtoffers, maakten dit incident tot een van de meest bijzondere die ik ooit heb meegemaakt. In een vroeg stadium was ik ter plaatse en daardoor heb ik een grote hoeveelheid slachtoffers daadwerkelijk gered zien worden. Een indrukwekkend tafereel, waarbij door politie, brandweer én ambulance gezamenlijk hard gewerkt is om het incident zo goed mogelijk te bestrijden.